Courses.bg

Обратно към обявите

Уеб дизайн Front-end

(IT/Компютри, Уеб дизайн) 40 ЛЕВА
  • Ниво: За начинаещи
  • Сертификат: Удостоверение
  • Място на провеждане: кв. Яворов, ул./бул. Цариградско шосе № 5A, София
  • Начална дата: 15/Септември/2017 до 31/Октомври/2017
  • Крайна дата за записване: 26/Юли/2017
Информация

Научете HTML5, CSS3 и станете уеб дизайнер само сега с 85% отстъпка!

Ако нямате висше образование, но работите на трудов договор, кандидатствайте в бюрото по труда за обучение по Дигитална компетентност в програма Ваучери за заети лица. Побързайте, защото крайният срок наближава!

Проверете уменията си като уеб разработчик, за да продължите във втората фаза на програмата с ваучер за професионално обучение за придобиване на професия или част от професия от III-та квалификационна степен, състоящи се съответно от 960 и 600 учебни часа, за да станете истински професионалист. Подходяща професия като продължение е Електронна търговия, Системен програмист, Компютърна анимация или Компютърна графика. Всички останали, които не отговарят на тези условия могат да се запишат за курса на цена от 250лв.

Курсът е предназначен за хора, които желаят да придобият знания по изграждане и стилизиране на уеб сайтове. Курсът е полезен за хора, които искат да се реализират професионално в областта на уеб дизайна. Обучението приключва с проект, който може да реши конкретно потребителско задание и да бъде включен в представително портфолио.

Учебният материал е представен на достъпно ниво. Съпроводен е с илюстрационни примери и множество практически задачи за упражнение. Обучението използва интерактивна учебна среда, в която всеки курсист учи, упражнява се и напредва според своето индивидуално темпо на развитие.

Курсът се провежда от висококвалифицирани и опитни преподаватели в малки групи. Получавате 100% гаранция за качеството на образователната услуга.
Обучението се състои от 45 учебни часа в присъствена вечерна, съботно-неделна или дневна форма, съобразена с работния график на курсиста.

Учебният материал включва базова подготовка по уеб дизайн:
HTML тагове и атрибути; Поставяне на текст, изображения, хипервръзки, формуляри, списъци, таблици, мултимедия; Видове CSS; Стилизиращи свойства; Селектори и псевдо селектори; Модел кутия; Позициониране; Преходи; Анимация; Градиенти; Десктоп и мобилна версия на оформлението;

По желание курсът може да бъде надграден с курс за напреднали или други курсове за придобиване на професионална квалификация. Курсът успешно се съчетава с втори ваучер за придобиване на професионална квалификация.

За повече информация:
https://www.facebook.com/Webinar-global-1656442461241322/
0889 540 324

За контакт
Компания
Уебинар глобал ЕООД
кв. Яворов, ул./бул. Цариградско шосе № 5A
София
Телефон 889540324

  • (Моля препишете текста от картинката)
Страница на офертата: