Courses.bg

Обратно към обявите

Kоучинг с ФОКУС върху ЗДРАВЕТО

(Здравеопазване и фармация) Цена при запитване
  • Място на провеждане: ул./бул. Триадица № 6, София
  • Планира се при запитване
Информация

коучинг с ФОКУС върху ЗДРАВЕТО е ЛИЧНА КОУЧИНГ сесия.
КОУЧИНГ не е терапия. КОУЧИНГ е личен разговор. Даилог, а не монолог. Вашият коуч ви изслушва внимателно и взема участие в разговора. Вашият коуч НЕ ви упреква, НЕ ви съди, НЕ ви раздава щедро и на едро съвети.... НЕ ви казва как да решите проблемите, нито ви предписва решения за тях.

Вашият коуч ви слуша внимателно. Нещо повече, той създава среда, в която вие да се заслушате в думите си, да ги чуете, да ги анализирате, да ги приемете и да ги разгледате.... от разстояние! Да надникнете в самия себе си, да опознаете мислите си, да опознаете реакциите си, да забележите моделите в тях.

Да опознаете себе си такъв, какъвто сте.....Да се приемете и да харесате себе си.... - това е първата и най-голяма крачка в посоката към подобряването на нещата - от това, което са към това, което искате да бъдат!

Здравето е комплексно понятие. Говорим за психично и физическо здраве здраве, различаваме състояние на ума, паметта.... Ментално, емоционално и физическо състояние са три различни, но силно свързани и пряко обусловени по между си нива на един общ, цялостен здравословен статус!

ЦЕЛТА на тази коучинг сесия е ВЪЗВРЪЩАНЕ НА ЗДРАВЕТО!
ЗДРАВЕТО Е ИЗБОР! коучинг сесията е начин да направиш своя избор информиран и осъзнат!

-------------------------------------------------------------------------------
Сесията е предназначена за тези, които са загрижени за здравето си. За тези, които търсят промяна в живота си.... За тези, които са осъзнали, че здравия дух живее в здраво тяло и здравото тяло е нужно - условие за да бъде духа - здрав! За тези, които желаят да коригират здравословното си състояние и търсят пътя в избраната от тях посока.

Продължителност: 60 мин.

Услугата е платена. Възможна е закупуване на една коучинг сесия или за Пакет от коучинг сесии. Пакетът от сесии може да се използва за няколко лица (в семеен или приятелски кръг).

За контакт
Компания
Лектика консулт ООД
ул./бул. ул. Триадица № 6
София
Телефон 0898406505
0884731745

  • (Моля препишете текста от картинката)
Страница на офертата: